Photo Patricske Photo Patricske

Contacteer mij!

Contacteer mij via Tel :+32 475 48 37 47

Contacteer mij!

Contacteer mij via Tel :+32 475 48 37 47

Inschrijven/info over Lezingen en workshops

Sunset en avond workshop met Kase filters. Lier
In oktober organiseert Kase Filters Benelux een sunset en avond workshop te Lier. Deze workshop is geschikt voor de architectuurfotograaf die wel kennis heeft van settings camera en architectuurfotografie. Maar, nog geen ervaring heeft met het gebruik van filters tijdens de sunset en avond fotografie.

Volgende datum werd vastgelegd voor 'Lier': zaterdag 28 oktober 2023;

Concreet: We gaan voor mooie sunset en avond foto's door de mooie stad Lier. We starten in 'Lier' bij zonsondergang. Je kan hier aan de Nete prachtige zonsondergangen fotograferen! Lier is een heel mooie stad met mooie verlichting van kerken, stadshuis, Zimmertoren, begijnhof,…. maar hou rekening dat er ook een stuk gewandeld wordt. De workshop eindigt omstreeks 21u. Na de workshop kunnen we nog gezellig nababbelen in een gezellige nabij gelegen brasserie.

Wat is er inbegrepen: Persoonlijke begeleiding en je zal kennis maken met alle fotografische basis begrippen van het gebruik van (Kase) filters en verschillende systemen. De workshop wordt gegeven door een Kase ambassadeur - Wijns Patric - en als filter-expert vertelt hij U alles over de basis begrippen van de verschillende filters en hoe deze te gebruiken in de praktijk. Tevens geeft hij tips en tricks (camera instellingen en filters) voor de beste landschapsbeelden.

Plaats van afspraak: Een vijftaldagen voor de aanvang van de workshop zal iedereen een e-mail ontvangen met de exacte plaats van bijeenkomst

Wat moet je meenemen: Uiteraard je fotomateriaal met zowel groothoek- als teleobjectieven, filters, geheugenkaarten, afstandsbediening, hoekzoeker en liefst ook een degelijk statief. Ik heb wel wat extra Kase Filter materiaal dat wanneer mogelijk, mag gebruikt worden. Maar weet, breken is betalen.

Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Het wandelpad is soms drassig , maar hier en daar wijken we van het pad af en kan het drassig zijn.

Na afloop van de cursus ontvangt iedere deelnemer een kortingscode die je recht geeft op 10% korting op het heel assortiment van Kase Filters indien U deze aankoopt via;www.kasefilters.nl


Aantal deelnemers: Maximum 8

Prijs: 60 euro (inclusief btw 21%)

Inschrijving/info

Kase Ambassadeur Photo Patricske
Photo Patricske
Mechelbaan 62
2580 Beerzel - BE
info@photo-patricske.be

Gsm: +32 475 48 37 47 +32 475 48 37 47